Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο σωτήρας της Μπέτις»

«Ο σωτήρας της Μπέτις»
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 - 02:01
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Πολλά έχουν ειπωθεί από το βράδυ της Πέμπτης και καθ’ όλη τη διάρκεια της Παρασκευής για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπέτις. Για την ισοπαλία 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι μεν «βερδιμπλάνκος» είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, οι δε «ερυθρόλευκοι» τις πιο μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες στο ματς.

Με την ισπανική «Sport», στην ηλεκτρονική της έκδοση, να έχει ετοιμάσει βίντεο αναφορικά με την απόδοση του Ζοέλ Ρόμπλες. Ο γκολκίπερ της Μπέτις έχει κάνει σημαντικές επεμβάσεις και ήταν καταλυτική η απόδοσή του για να λήξει το ματς χωρίς νικητή και σκορ στον Πειραιά.

Ο τίτλος σχετικά με τον 28χρονο γκολκίπερ ήταν: «Ο Ζοέλ Ρόμπλες ήταν ο σωτήρας της Μπέτις», ενώ σημειώνεται ακόμα πώς «ο τερματοφύλακας της Μπέτις ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς και η απόδοσή του ήταν “κλειδί” για την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Και η Άιντραχτ για Καμαρά

Και η Άιντραχτ για Καμαρά

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό εκτός από τη Νιούκαστλ ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αφρικανού μέσου του Ολυμπιακού έχει και η γερμανική ομάδα.

Τί κόσμος... μπαμπά!

Τί κόσμος... μπαμπά!

Τα λόγια του πορτιέρο της Μπέτις σε Ομάρ και Σάββα Θεοδωρίδη για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».