Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέρει να αλλάξει… το τσιπάκι

Ξέρει να αλλάξει… το τσιπάκι
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:52

Ο Ολυμπιακός αύριο, Δευτέρα (24/09) θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πάντα αυτοί οι αγώνες μετά την Ευρώπη, την ώρα που ακολουθούν και ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι πολύ επικίνδυνοι και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βάλει στο μυαλό όλων των παικτών του μόνο το ματς με τους «κυανέρυθρους» και έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι έχει τον τρόπο να μεταφέρει το κλίμα που πρέπει στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μαρτίνς έχει περάσει στους παίκτες του το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον Πανιώνιο, με εκείνους να δείχνουν ανυπόμονοι και «διψασμένοι» για τον αγώνα, ώστε να φτάσουν σε ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, το ίδιο έπραξε και μετά από τις μέχρι τώρα ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας, η οποία παρουσιάστηκε απόλυτα προετοιμασμένη και συγκεντρωμένη στους επόμενους αγώνες της για το πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι εύκολο, όμως ο Μαρτίνς δείχνει να ξέρει τον τρόπο να αλλάξει… το τσιπάκι των παικτών του.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, πόσο άλλαξες...

Θρύλε, πόσο άλλαξες...

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο μόνος που θα δούμε στο φετινό ματς του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη σε σύγκριση με το περυσινό εκτός έδρας αγώνα με τους «κυανέρυθρους».

Φορτσάρει ο Τουρέ!

Φορτσάρει ο Τουρέ!

Ο Ιβοριανός μέσος τα δίνει όλα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ώστε να είναι έτοιμος στα επόμενα πολύ σημαντικά ματς των Πειραιωτών.

Σε ρυθμούς Πανιωνίου...

Σε ρυθμούς Πανιωνίου...

Οι «ερυθρόλευκοι» ανυπομονούν για την επιστροφή τους στο πρωτάθλημα, όντες αποφασισμένοι για το 4/4.