Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, πόσο άλλαξες...

Θρύλε, πόσο άλλαξες...
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:13

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τονίσει πριν από μερικούς μήνες ότι θα αλλάξει τα πάντα στον Ολυμπιακό και θα «χτίσει» μία ομάδα από την αρχή.

Λίγους μήνες μετά, αυτό έγινε πραγματικότητα, με τους «ερυθρόλευκους» να αποκτούν πάρα πολλούς παίκτες με γνώμονα το να μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά και να γνωρίζουν σε πόσο μεγάλη ομάδα βρίσκονται.

Στο περυσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είχαν χρησιμοποιηθεί 14 παίκτες, από τους οποίους κανένας δεν βρισκόταν στην αποστολή για το φετινό ματς με τους Αρκάδες, με τους 12 να έχουν αποχωρήσει, ενώ οι 2 βρίσκονται στο ρόστερ αλλά δεν υπολογίζονται (Πάρντο, Ανδρούτσος).

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στη σύγκριση του περυσινού αγώνα του Θρύλου στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Από εκείνο τον αγώνα, όπου οι Πειραιώτες είχαν νικήσει με 4-3 είναι δυνατόν να αγωνιστεί τη Δευτέρα (24/09) μόνο ο Κώστας Φορτούνης.

Για του λόγου του αληθές την περυσινή σεζόν σε αυτή την αναμέτρηση είχαν αγωνιστεί οι Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά και Ανσαριφάρντ. Ενώ είχαν περάσει ως αλλαγή οι Μποτία, Ταχτσίδης και Τζούρτζεβιτς.

Από αυτούς τους 14 οι 9 έχουν αποχωρήσει, ενώ μόνο ο Φορτούνης αναμένεται να αγωνιστεί, αφού ο Κούτρης είναι τραυματίας και οι Νικολάου Σισέ και Πάρντο δεν φαίνεται να υπολογίζονται.

Διαβάστε επίσης

Ξέρει να αλλάξει… το τσιπάκι

Ξέρει να αλλάξει… το τσιπάκι

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει το πόσο σημαντικό είναι το ματς κόντρα στον Πανιώνιο και έχει βάλει στο μυαλό όλων των παικτών του μόνο το συγκεκριμένο αγώνα.

Φορτσάρει ο Τουρέ!

Φορτσάρει ο Τουρέ!

Ο Ιβοριανός μέσος τα δίνει όλα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ώστε να είναι έτοιμος στα επόμενα πολύ σημαντικά ματς των Πειραιωτών.