Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κεφάλαιο... στημένες φάσεις

Κεφάλαιο... στημένες φάσεις
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:35

Έχει γίνει αρκετή δουλειά στις στατικές φάσεις τη φετινή σεζόν από τον Ολυμπιακό και αυτό έχει φανεί στα πρώτα 10 ματς της σεζόν.

Οι Πειραιώτες έχουν βρει πολλές λύσεις μέσα από τις στημένες μπάλες, έχοντας σημειώσει 9 γκολ από τα 21 που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν παίκτες με τρομερές εκτελέσεις στημένων φάσεων, όπως οι Φορτούνης, Λάζαρος, Τουρέ, Τσιμίκας και ο Πέδρο Μαρτίνς το έχει εκμεταλλευτεί στους πρώτους αγώνες της σεζόν.

Αυτό θέλει να κάνει και κόντρα στον ΠΑΟΚ, δίνοντας έμφαση σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Πορτογάλος γνωρίζει πολύ καλά ότι ματς όπως αυτό με τους Θεσσαλονικείς μπορεί να κριθούν στο γκολ και οι στατικές φάσεις μπορεί να είναι καθοριστικές.

Οι Πειραιώτες είναι πολύ δυνατοί σε αυτό το κομμάτι και ο κόουτς του Θρύλου θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Διαβάστε επίσης

Η ώρα των ηγετών!

Η ώρα των ηγετών!

Ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να νιώθει ικανοποίηση για το γεγονός ότι έχει παίκτες με τεράστια εμπειρία, προσωπικότητα και ηγετικές ικανότητες ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Σαν από playstation

Σαν από playstation

Το απίθανο και σχεδόν αλάνθαστο αναλυτικό passing game του Γκιλιέρμε.

«Κλειδί» το μηδέν στην άμυνα…

«Κλειδί» το μηδέν στην άμυνα…

Μόλις 4 γκολ έχει δεχτεί τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός σε 10 ματς, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να είναι αήττητος, με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.