Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεμένουν από ρέφερι

Ξεμένουν από ρέφερι
Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018 - 08:50
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια από τα ίδια με την προηγούμενη σεζόν. Δεν τιμωρείται κανείς διαιτητής, επειδή τα λάθη είναι πολλά και δεν έχουν περιθώριο για μεγάλες ποινές, με αποτέλεσμα να μην τους φτάνουν οι διαιτητές. Κατά τα άλλα ήθελαν να μειώσουν κι άλλο τον αριθμό τους.

Όμως, με αυτά που κάνει ο Περέιρα θα «κάψει» όλους τους διαιτητές, αφού τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα από τους ρέφερι που δεν τιμωρεί. Ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα και είναι ανεξήγητο γιατί δεν επιβάλλει ποινές ούτε για τα μάτια του κόσμου. Πως θα βελτιωθούν οι ρέφερι αν ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν όποιο λάθος και αν κάνουν; Οι διαιτητές είναι πολλοί αφού ο Περέιρα έχει περιθώριο να βάλει τέταρτους από την Football League. Επίσης, είναι απαράδεκτοι και οι Χούμπελ, Φούσεκ που ανέχονται τα εκκωφαντικά «φάλτσα» του Πορτογάλου...

Διαβάστε επίσης

Θα «μαγέψει» (και) το Μιλάνο!

Θα «μαγέψει» (και) το Μιλάνο!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα στο «Σαν Σίρο» και να στηρίξει τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με την Μίλαν.

«Ας το κάνουμε» (pic)

«Ας το κάνουμε» (pic)

Το μήνυμα του Γιάγια Τουρέ ενόψει του μεγάλου αγώνα του Ολυμπιακού με την Μίλαν.

«Τρέλα» για Τουρέ!

«Τρέλα» για Τουρέ!

Ο Ιβοριανός μέσος του Ολυμπιακού τράβηξε τα βλέμματα των φίλων της ομάδας και όχι μόνο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία.