Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλη ομάδα...

Άλλη ομάδα...
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018 - 16:18

Ο Ολυμπιακός όπως έχει γίνει αντιληπτό πλέον απ’ όλους έχει αλλάξει τα πάντα τη φετινή σεζόν, αποκτώντας ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ των τελευταίων ετών.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον έχουν ρίξει όλο το βάρος στην αυριανή (07/10) αναμέτρηση με την ΑΕΚ, έχοντας μοναδικό στόχο τους 3 βαθμούς της νίκης.

Οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στην αυριανή αναμέτρηση δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη, κάτι το οποίο αναμένεται τις επόμενες ώρες, ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής από τους παίκτες που είχαν παίξει στο αντίστοιχο περυσινό ματς στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ξεκινήσει το περυσινό ματς κόντρα στην ΑΕΚ με τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ένγκελς, Ομάρ, Οφόε, Ταχτσίδη, Μάριν, Ζιλέ, Καρσελά, Εμενίκε, ενώ είχαν αγωνιστεί ως αλλαγή οι Ζντιέλαρ, Σεμπά και Πάρντο.

Από τους παραπάνω, ο Ομάρ λογικά θα είναι ο μόνος που θα αγωνιστεί αύριο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, με εξαίρεση επίσης τον Πάρντο, ο οποίος ωστόσο δεν υπολογίζεται.

Μία άλλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν και αυτό είναι ξεκάθαρο, έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και συνεχίζοντας έτσι θα έρθουν με τη σειρά τους όλα τα αποτελέσματα και θα πετύχει όλους τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

Βασικός ο Λάζαρος!

Βασικός ο Λάζαρος!

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε ότι ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου θα παίξει στο αυριανό (07/10) ματς κόντρα στην ΑΕΚ, κάτι το οποίο φυσικά αναμενόταν και επιβεβαιώθηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μια λέξη στο μυαλό... Νίκη!

Μια λέξη στο μυαλό... Νίκη!

Αποφασισμένοι οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν αυτό που πρέπει στο ΟΑΚΑ, να πάρουν το «διπλό» και να αποδείξουν πώς είναι καλύτερη ομάδα.