Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια λέξη στο μυαλό... Νίκη!

Μια λέξη στο μυαλό... Νίκη!
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018 - 14:38

Η εβδομάδα που πέρασε, από την περασμένη Κυριακή ως τώρα, δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό βάσει αποτελεσμάτων. Αλλά η εικόνα της ομάδας ήταν εξαιρετική κόντρα στον ΠΑΟΚ, αρκετά καλή κόντρα στη Μίλαν για τουλάχιστον τα τρία τέταρτα της αναμέτρησης. Και τώρα μπροστά είναι το ματς με την ΑΕΚ. Ο στόχος είναι ένας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για τους «ερυθρόλευκους». Μόνο νίκη κι αυτό το ξέρουν καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του.

Μια λέξη έχουν στο μυαλό τους. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τη νίκη. Το πώς θα πάρουν το τρίποντο στο ΟΑΚΑ. Εξάλλου και ο Πέδρο Μαρτίνς που μίλησε με τους παίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής, σε αυτό εστίασε. Ναι μεν τους ξεκαθάρισε πώς από εδώ και πέρα το ευχάριστο είναι πώς όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι, πώς όλοι είναι στο μυαλό τους, πώς έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» όχι μόνο για την ενδεκάδα, αλλά και την αποστολή! Αλλά τους τόνισε κάτι που όλοι αντιλαμβάνονται πώς αποτελεί το βασικό τους μέλημα.

Να πάρει η ομάδα νίκες. Οι καλές εμφανίσεις δίνουν αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό που χρειάζεται τώρα ο Ολυμπιακός είναι το αποτέλεσμα, την ουσία, τη νίκη στην έδρα της ΑΕΚ. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να λέει, μεταξύ άλλων, στους ποδοσφαιριστές του πώς «Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει να πετύχουμε νίκες και είμαι σίγουρος πώς θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Άλλη ομάδα...

Άλλη ομάδα...

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί μόνο με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στη σύνθεση του κόντρα στην ΑΕΚ σε σχέση με το περυσινό ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

Η «μάχη» του κέντρου

Η «μάχη» του κέντρου

Πολλά θα κριθούν την Κυριακή το βράδυ στη μεσαία γραμμή, ανάλογα με την ομάδα που θα καταφέρει να κυριαρχήσει.

Την έχει... (vids)

Την έχει... (vids)

Ο Κώστας Φορτούνης έχει σκοράρει 4 φορές στην καριέρα του κόντρα στην ΑΕΚ και θέλει να αυξήσει τον αριθμό αυτό στο αυριανό ματς του Θρύλου στο ΟΑΚΑ.