Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «εξυγίανση» στα καλύτερά της...

Η «εξυγίανση» στα καλύτερά της...
Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018 - 11:07

«Κεραυνούς» εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας τη χθεσινή ημέρα (08/10) μετά τη διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου στο Ξάνθη-ΑΕΛ. Ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε δύο κόκκινες στους «βυσσινί» αλλά και ένα πέναλτι υπέρ της Ξάνθης, για να πάρει τελικά τη νίκη με 1-0.

Ο γνωστός ποινικολόγος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έβγαλε… στη σέντρα τους Μελισσανίδη, Γραμμένο, ΚΕΔ, Θωμά, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το δεξί χέρι του Μελισσανίδη τον πήρε τηλέφωνο και του είπε εν πολλοίς ότι ο διαιτητής ήταν του Σαββίδη.

Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Αν είχε κάποια σχέση ο Ολυμπιακός με ένα τέτοιο παρασκήνιο τι θα είχε γίνει μετά τις σοβαρές καταγγελίες του Αλέξη Κούγια;

Η «εξυγίανση» στα καλύτερά της και ακόμη είμαστε πολύ νωρίς στη φετινή σεζόν. Με έναν διαιτητή, ο οποίος ορίστηκε από τον Τριτσώνη, όπως δηλαδή και ο Κριστόφερσεν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, με τον Δανό μετά το γκολ των Πειραιωτών να αλλάζει ξαφνικά τον τρόπο που σφύριζε στο ματς.

Απλά γελάει όλος ο κόσμος με αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμη μία χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Αυτό δεν είναι πρόκληση; (pics)

Αυτό δεν είναι πρόκληση; (pics)

Ο Μιχάλης Μπακάκης πάτησε like σε σχόλιο ενός τουλάχιστον ανεγκέφαλου φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος βρίζει χυδαία τον Κώστα Φορτούνη.

Νέα συγγνώμη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Νέα συγγνώμη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ακόμη ένα αγγλικό Μέσο απολογήθηκε στον ηγέτη του Ολυμπιακού για τα όσα έγραψε μετά το ματς με την Μπέρνλι, τα οποία συνειδητοποίησε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.