Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυτό δεν είναι πρόκληση; (pics)

Αυτό δεν είναι πρόκληση; (pics)
Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018 - 11:30

Ο Κώστας Φορτούνης δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ, κάτι το οποίο είχε το θάρρος να παραδεχτεί και ο ίδιος. Πάνω στην ένταση και στο πάθος της στιγμής έχουν γίνει και χειρότερα, βέβαια, χωρίς αυτό να παύει να σημαίνει ότι είναι κατακριτέο.

Όμως για όλους αυτούς τους επιλεκτικά ευαίσθητους και τους αντικειμενικούς δεν είναι ακόμη περισσότερο κατακριτέο αυτό που έκανε ο Μιχάλης Μπακάκης;

Ο αμυντικός της ΑΕΚ με κανονικούς σφυγμούς και όχι κάτω από την πίεση και ένταση του αγώνα πάτησε Like σε σχόλιο ενός τουλάχιστον ανεγκέφαλου οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος έβριζε χυδαία τον αρχηγό του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας τον παίκτη των Πειραωτών «π….. γιό».

Αν δεν είναι αυτό πρόκλησή, ποιο είναι; Για έναν μάλιστα συμπαίκτη του στην Εθνική Ελάδος. Θα γράψει κανείς τίποτα ή θα κληθεί σε απολογία, όπως ζητούν και από τον Φορτούνη; Ή ο Μπακάκης είναι καλό παιδί επειδή παίζει στην ΑΕΚ;

Διαβάστε επίσης

Η «εξυγίανση» στα καλύτερά της...

Η «εξυγίανση» στα καλύτερά της...

Δεν υπάρχουν τα όσα έγιναν στο Ξάνθη-ΑΕΛ από διαιτητή που επελέγη από τον Τριτσώνη, με τον Αλέξη Κούγια να κάνει σοβαρές καταγγελίες και να βγάζει στη φόρα κάποια από τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.