Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση για Σισέ!

Αποθέωση για Σισέ!
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 - 13:30

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με την εθνική Σενεγάλης, σημειώνοντας και γκολ στη νίκη με 3-0 κόντρα στο Σουδάν.

Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος του αγώνα γνώρισε την αποθέωση τόσο από τον προπονητή του, Αλιου Σισέ, από συμπαίκτες του, αλλά και από τα Μέσα της Αφρικής.

Μόνο το γεγονός ότι ο Σισέ συγκρίνεται από τους Αφρικανούς με τον αμυντικό της Νάπολι Κουλιμπαλί, δείχνει πολλά για το πόσο πολύ θετική εντύπωση τους έχει δημιουργήσει.

Μάλιστα, όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο στο gavros.gr και ο προπονητής και συνονόματός του στη Σενεγάλη υποστήριξε για τον «βράχο» του Θρύλου μεταξύ άλλων ότι έχει τεράστιες δυνατότητες.

Εκτός από τις δηλώσεις του προπονητή της Σενεγάλης και ο Σεϊντού Κουγιατέ αποθέωσε τον συμπαίκτη του, τονίζοντας ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που μπορεί να καθιερωθεί στην εθνική τα επόμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι ένας εξαιρετικός νέος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση στην άμυνα της Εθνικής. Δεν χρειαζόταν να του μιλάω στο παιχνίδι, γιατί ήταν σίγουρος. Διαθέτει πολύ μεγάλες ικανότητες τόσο στο πνευματικό όσο και στο αθλητικό κομμάτι του παιχνιδιού του. Επιπλέον είναι πάρα πολύ δυνατός».

Διαβάστε επίσης

Λύσεις και από την άμυνα

Λύσεις και από την άμυνα

Ο Ολυμπιακός διαθέτει αμυντικούς που έχουν έφεση στο σκοράρισμα και μπορούν να προσφέρουν και στην επίθεση της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός «φτιάχνει» διεθνείς!

Ο Ολυμπιακός «φτιάχνει» διεθνείς!

Για ακόμη μία χρονιά οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν το σκαλοπάτι για πολλούς παίκτες να δείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν μία θέση στην εθνική τους ομάδα.

Θέλουν πίσω τον ηγέτη τους!

Θέλουν πίσω τον ηγέτη τους!

Ο Γιάγια Τουρέ ανεβάζει συνεχώς στροφές, κάτι το οποίο έχει οδηγήσει τους ανθρώπους της Ακτή Ελεφαντοστού να σκέφτονται να τον καλέσουν στην εθνική.

Η δικαίωση του Μοντεστό!

Η δικαίωση του Μοντεστό!

Η δουλειά του υπεύθυνου σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των Μαντί Καμαρά και Παπέ Αμπού Σισέ.