Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός «φτιάχνει» διεθνείς!

Ο Ολυμπιακός «φτιάχνει» διεθνείς!
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 - 14:53

Ο Ολυμπιακός ανέκαθεν αποτελούσε τροφοδότη των εθνικών ομάδων, με πολλούς παίκτες να καταφέρνουν μέσω των εμφανίσεών τους στον Θρύλο να κερδίσουν μία θέση στις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Αυτό συνέβη και τη φετινή σεζόν, με τέσσερις ήδη παίκτες των Πειραιωτών να κάνουν το ντεμπούτο τους στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των πατρίδων του. Πιο συγκεκριμένα, οι Καμαρά και Σισέ έκαναν φέτος τις πρώτες εμφανίσεις τους με την Γουινέα και Σενεγάλη, εντυπωσιάζοντας μάλιστα άπαντες με την απόδοσή τους.

Παράλληλα, ο Τσιμίκας κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών, κλέβοντας τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του, ενώ επέστρεψε στην «γαλανόλευκη» και ο Μπουχαλάκης. Επιστροφή στις εθνικές τους κέρδισαν μέσω της παρουσίας τους στον Ολυμπιακό και οι Χασάν, Ομάρ.

Τέλος, ο εξαιρετικός τη φετινή σεζόν Ποντένσε κλήθηκε για πρώτη φορά στην προεπιλογή της Πορτογαλίας.

Γίνεται ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός και φέτος «φτιάχνει» διεθνείς. Κάτι το οποίο αποτελεί και έναν από τους λόγους που πολλοί παίκτες έχουν επιλέξει να έρθουν στους «ερυθρόλευκους», γνωρίζοντας ότι η τεράστια δυναμική του Θρύλου θα τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν.

Διαβάστε επίσης

Ο ηγέτης Νάτχο!

Ο ηγέτης Νάτχο!

Χαμός στο Ισραήλ για τον μέσο του Ολυμπιακού, μετά τη νέα εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στην Αλβανία με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Λύσεις και από την άμυνα

Λύσεις και από την άμυνα

Ο Ολυμπιακός διαθέτει αμυντικούς που έχουν έφεση στο σκοράρισμα και μπορούν να προσφέρουν και στην επίθεση της ομάδας.

Αποθέωση για Σισέ!

Αποθέωση για Σισέ!

Ο προπονητής της Σενεγάλης, ο συμπαίκτης του Κουγιατέ, καθώς και Μέσα από την Αφρική υμνούν τον αμυντικό του Ολυμπιακού.