Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ηγέτης Νάτχο!

Ο ηγέτης Νάτχο!
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 - 16:55

Ο Μπίμπαρς Νάτχο πραγματοποίησε ακόμη μία τρομερή εμφάνιση με την εθνική ομάδα της χώρας του, οδηγώντας σε νίκη με 2-0 το Ισραήλ επί της Αλβανίας.

Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν σε ακόμη ένα ματς ηγέτης στον άξονα της ομάδας του, δίνοντας και την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Ισραήλ.

Φυσικά, ο Νάτχο γνώρισε την αποθέωση από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι όχι μόνο τώρα αλλά τα τελευταία χρόνια πίνουν νερό στο όνομά του.

Ο 30χρονος έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να τον υπολογίζει αρχής γενομένης στο ματς με τον ΟΦΗ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι ηγετικές ικανότητες και η ποιότητα του Νάτχο είναι αδιαμφισβήτητη και πλέον αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και φυσικής κατάστασης και ότι μπορεί έτσι να ανεβάσει επίπεδο τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Περέιρα-Μαρίν 1-0

Περέιρα-Μαρίν 1-0

Η FIFA ήθελε τον Ισπανό, όμως ο Πορτογάλος έκανε το... δικό του, βάζοντας τον Τριτσώνη υπεύθυνο εκπαίδευσης των διαιτητών.

Ο Ολυμπιακός «φτιάχνει» διεθνείς!

Ο Ολυμπιακός «φτιάχνει» διεθνείς!

Για ακόμη μία χρονιά οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν το σκαλοπάτι για πολλούς παίκτες να δείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν μία θέση στην εθνική τους ομάδα.