Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στην έδρα του Ολυμπιακού όλοι "λύγιζαν"»

«Στην έδρα του Ολυμπιακού όλοι
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 - 20:56

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στον Ολυμπιακό, ενώ από το φετινό καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Λανς.

Ο πρώην μέσος του Θρύλου μίλησε σε Μέσο του Λουξεμβούργου και πιο συγκεκριμένα στο «Luxemburger Wort» για τα ματς των Πειραιωτών με την Ντουντελάνζ στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως στον αγώνα στο Λουξεμβούργο, ενώ επισήμανε ότι η 2η θέση του ομίλου θα κριθεί μεταξύ της Μπέτις και του Θρύλου.

Επίσης, αναφέρθηκε στην καταπληκτική ατμόσφαιρα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι όλοι σε αυτό το γήπεδο, ακόμη και οι πιο ισχυρές ομάδες μπορούν να «σπάσουν τα δόντια τους», όπως επισήμανε μεταφορικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δει σοβαρά το ματς με τη Ντουντελάνζ και να έχει στα υπ' όψιν του το πόσο δυσκολεύτηκε η Μίλαν για να πάρει τους τρεις πόντους. Σχετικά με τον όμιλο στην Ελλάδα σε πολλά εντός έδρας ματς στον Ολυμπιακό ο κόσμος είχε τρομερή ατμόσφαιρα και ασκούσε πίεση στον αντίπαλο κάνοντας την διαφορά. Στην έδρα του Ολυμπιακού «λύγιζαν» όλοι ενώ πήραμε ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα. Ακόμα και πολύ μεγάλες ομάδες είχαν πρόβλημα εκεί. Ο Ολυμπιακός θεωρώ πως μπορεί να κερδίσει στο γήπεδό του και την Μίλαν και τη Ντουντελάνζ αλλά και να προσπαθήσει με Μπέτις εκτός έδρας. Η δεύτερη θέση νομίζω πως θα παιχθεί μεταξύ Ολυμπιακού και Μπέτις. Είναι ένα ανοιχτό γκρουπ».

Διαβάστε επίσης

Μπορούν και οφείλουν να αντιδράσουν!

Μπορούν και οφείλουν να αντιδράσουν!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μιλήσουν με τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και μεταξύ τους, γνωρίζοντας ότι πρέπει να αντιδράσουν, αρχής γενομένης στο ματς με την Ντουντελάνζ.

Λείπει το γκολ

Λείπει το γκολ

Σε ένα ακόμα ματς τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε. Κι αυτό αποτελεί σημαντικό ζήτημα.