Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δε βλέπουν την ώρα...

Δε βλέπουν την ώρα...
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 12:27

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει τη Δευτέρα (29/10) στο «σπίτι» του μετά από διάστημα περίπου ενός μήνα, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τη συγκεκριμένη αναμέτρηση την περιμένουν πως και πως οι παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι θέλουν να αγωνιστούν ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά από τον κόσμο τους. Το τελευταίο εντός έδρας ματς έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου και συνεπώς ένας μήνας είναι αρκετά μεγάλος και όλοι ανυπομονούν να ζήσουν ξανά την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο Ναό.

Την ίδια ανυπομονησία έχει και ο κόσμος, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να έχουν δείξει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ότι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντάς την με όλες του τις δυνάμεις.

Αυτό πρέπει και θα κάνει και στον αγώνα με τον Απόλλωνα με στόχο να τον βοηθήσει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του με στόχο να επιστρέψει τις επόμενες αγωνιστικές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης

Τι ισχύει στο Europa

Τι ισχύει στο Europa

Από το ματς με την Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη θα αρχίσει – με το καλό – να προσθέτει βαθμούς στην ευρωπαϊκή του βαθμολογία ο Ολυμπιακός.

Αντίδραση και στο πρωτάθλημα!

Αντίδραση και στο πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες, με καλό ποδόσφαιρο, και στη Superleague στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.