Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίδραση και στο πρωτάθλημα!

Αντίδραση και στο πρωτάθλημα!
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 11:06

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στο ματς με την Ντουντελάνζ για τους ομίλους του Europa League, επιστρέφοντας στις νίκες με 2-0, έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι θα πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και στο πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί και τον πρώτο στόχο της ομάδας και τη φετινή σεζόν.

Η νίκη, λοιπόν, στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι πρέπει πάση θυσία να πάρουν το τρίποντο, συνδυάζοντας το με μία ακόμη καλή εμφάνιση.

Η αντίδραση του Θρύλου θα πρέπει να συνεχιστεί, ώστε να καταφέρει στο τέλος της σεζόν να πετύχει όλους τους στόχους της.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και είναι αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» από νωρίς την υπόθεση νίκη στον αυριανό αγώνα, Δευτέρα (29/10), επιστρέφοντας στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Τι ισχύει στο Europa

Τι ισχύει στο Europa

Από το ματς με την Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη θα αρχίσει – με το καλό – να προσθέτει βαθμούς στην ευρωπαϊκή του βαθμολογία ο Ολυμπιακός.

Δε βλέπουν την ώρα...

Δε βλέπουν την ώρα...

Οι παίκτες, αλλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού «διψούν» για την επιστροφή τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Άλλη ομάδα με Φορτούνη

Άλλη ομάδα με Φορτούνη

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού συνεχίζει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, με τους αριθμούς να δείχνουν τη σημασία που έχει η δική του απόδοση στην ομάδα.