Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούτρης reloaded

Κούτρης reloaded
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 10:01
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πέρυσι ήταν 5ος σε λεπτά συμμετοχής από πλευράς Ολυμπιακού αγωνιζόμενος σε 20 ματς και ακριβώς 1.782' στη Super League. Πρόπερσι, στα Γιάννενα, ήταν 2ος με συμμετοχή σε 28 ματς του ΠΑΣ και το κοντέρ του να γράφει: 2.162 λεπτά. Μετά από τις 7 πρώτες αγωνιστικές φέτος το... κοντέρ του, πάντα μιλώντας για τη Super League, είναι κενό.

Για τον Λεονάρντο Κούτρη ο λόγος. Αφού πέρασε με πολύ καλό βαθμό τις πρώτες επίσημες εξετάσεις στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και τη Μίλαν στο Μιλάνο για το Europa, πήρε και 3η ευκαιρία στην προ ημερών κρίσιμη και εν τέλει νικηφόρα αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο «Λέο» είναι ένα άκρως ταλαντούχο «πακέτο». Ωστόσο έμεινε πίσω φέτος λόγω του τραυματισμού του και των εξαιρετικών εμφανίσεων που έκανε στο ίδιο διάστημα το άλλο μισό στη θέση του αριστερού μπακ, Κώστας Τσιμίκας.

Κατά πως φαίνεται ωστόσο ο Ελληνοβραζιλιάνος ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Απόψε θα είναι βασικός κόντρα στον Απόλλωνα και θα ήθελε να προσθέσει μία ακόμα θετική εμφάνιση ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς να... πονοκεφαλιάζει ακόμα περισσότερο για το ποιόν από τους δύο θα χρησιμοποιεί.

Διαβάστε επίσης

Τρία ματς σε επτά ημέρες...

Τρία ματς σε επτά ημέρες...

Ο Ολυμπιακός ξεκινά σήμερα μία δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να διαχειριστεί με το καλύτερο τρόπο το ρόστερ του.