Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Και στη συνέχεια να βοηθάω την ομάδα να παίρνει τις νίκες» (vid)

«Και στη συνέχεια να βοηθάω την ομάδα να παίρνει τις νίκες» (vid)
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 - 13:19

Το γκολ του Δημήτρη Μάνου ήταν εκείνο που έκρινε το ματς με τον Απόλλωνα. Στο φινάλε. Με τον νεαρό επιθετικό να αποδεικνύεται η «χρυσή» αλλαγή και να δίνει τη λύση στο τέλος. Με τον 24χρονο παίκτη να κάνει δηλώσεις ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ματς. Επισημαίνοντας πώς θέλει να συνεχίσει να βοηθά τους «ερυθρόλευκους» και να βάζει κι εκείνος το... λιθαράκι για να έρχονται οι νίκες. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνος...

Τι σημαίνει αυτό το γκολ για εσένα;

Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρει ο επιθετικός. Παίρνει ψυχολογία από τα γκολ. Είναι ένα συν παραπάνω ότι η ομάδα τελικά νίκησε και πήρε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Να παίρνει η ομάδα τους τρεις βαθμούς. Δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Πιστεύω να μπορώ και στη συνέχεια να βοηθάω την ομάδα να παίρνει τους 3 βαθμούς».

Έτρεξες κι αφιέρωσες το γκολ στον Γιαννιώτη. Για ποιο λόγο;

Είναι καλός μου φίλος και μου είπε την ώρα που έμπαινα στο ματς “Θα το βάλεις, θα το βάλεις! Σε πιστεύω”. Πήγα και του το αφιέρωσα το γκολ.

Γιατί δυσκολευτήκατε τόσο πολύ;

Όπως βλέπουμε και στα προηγούμενα ματς, έχουμε μια ατυχία στο σκοράρισμα. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε γρήγορα γκολ. Το θέμα είναι ότι το γκολ ήρθε. Θα δουλέψουμε καλύτερα στις προπονήσεις, να βελτιωθούμε, να μπορέσουμε να πετύχουμε πιο γρήγορα τα γκολ, για να ανοίγουμε τις άμυνες και να παίρνουμε πιο εύκολα τις νίκες.

Διαβάστε επίσης

Να βρεθεί λύση...

Να βρεθεί λύση...

Καλές οι νίκες στο φινάλε, αλλά θα πρέπει ο Ολυμπιακός να κάνει λίγο πιο απλά τα πράγματα!