Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορκισμένοι για το «διπλό»!

Ορκισμένοι για το «διπλό»!
Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 - 11:37

Αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, μετά και από τα αποτελέσματα του Σαββάτου (03/11) συζήτησαν μεταξύ τους και έδωσαν όρκο νίκης για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Το τρίποντο κόντρα στον Άρη θα σημάνει την αντεπίθεση των Πειραιωτών, οι οποίοι θα πλησιάσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα αποδείξουν ότι όσο και αν θέλουν κάποιοι να τον βγάλουν από το παιχνίδι εκείνοι θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την επιστροφή τους στον τίτλο.

Το πάθος σε παιχνίδια όπως το σημερινό με τον Άρη μπορεί να φανεί καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης και στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» ξεχειλίζει.

Μένει να φανεί φυσικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δείχνουν αποφασισμένοι να καταθέσουν και τη ψυχή τους, ώστε να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

To «ξέσπασμα» των επιθετικών

To «ξέσπασμα» των επιθετικών

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει αποτελεσματικότητα από τους επιθετικούς της ομάδας, ώστε να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει το «διπλό» από το γήπεδο του Άρη.

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)

Η Σχολή Θεσσαλονίκης του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή των Πειραιωτών, ετοιμάζοντας θερμή υποδοχή στους «ερυθρόλευκους».