Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βράχος» ο Σισέ

«Βράχος» ο Σισέ
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 - 09:41
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στα τελευταία ματς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καθιερώσει στο κέντρο της άμυνας τον Παπ Αμπού Σισέ και τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Με τη συνεργασία των δύο παικτών να είναι άκρως αποτελεσματική και αυτό να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως, το μεγάλο κέρδος για τον Ολυμπιακό είναι το μεγάλο come back του αμυντικού από τη Σενεγάλη. Πήρε τις ευκαιρίες από τον Πορτογάλο προπονητή του Θρύλου και τον δικαίωσε. Βοήθησε, βέβαια, σε ψυχολογικό κομμάτι το γεγονός της κλήσης του στην Εθνική του, το γεγονός ότι έπαιξε κι εκεί, αλλά και το γκολ που σημείωσε στο ντεμπούτο του.

Ο Σισέ είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό φαίνεται σε κάθε ματς. Ο Παπ Αμπού είναι εξαιρετικός! Και κόντρα στον Άρη «καθάρισε» όλες τις φάσεις. Πρώτος πάνω στην μπάλα, κέρδισε τις «μονομαχίες» και με την μπάλα κάτω και στον αέρα. Ο 23χρονος αμυντικός είναι σε καλό.. φεγγάρι, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να αποτελεί εγγύηση για την άμυνα του Ολυμπιακού.

Από τη στιγμή, δε, που ταιριάζει ως δίδυμο με τον Βούκοβιτς, ο Μαρτίνς τους έχει καθιερώσει, ποντάρει σε εκείνους και αμφότεροι τον δικαιώνουν με την παρουσία και τις εμφανίσεις τους.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε η Θεσσαλονίκη σου!

Θρύλε η Θεσσαλονίκη σου!

Τέσσερα ματς έδωσαν οι ομάδες του Ολυμπιακού εκεί το Σαββατοκύριακο και πέτυχαν ισάριθμες νίκες.