Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τετράδα αγώνων με μηδέν παθητικό

Τετράδα αγώνων με μηδέν παθητικό
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 - 10:20
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η ήττα από τον ΟΦΗ και η κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του ματς στο Ηράκλειο ήταν κομβικό σημείο στη σεζόν για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ματς εκείνο και την παραμονή για σχεδόν 36 ώρες στο Ρέντη, γύρισαν τον... διακόπτη. Έχουν τέσσερις σερί νίκες, κάτι που είχαν να κάνουν από τον Αύγουστο. Τότε που είχαν νικήσει μέσα-έξω τη Λουκέρνη, μέσα την Μπέρνλι αλλά και τον Λεβαδειακό.

Από εκεί και πέρα δεν είχαν κάνει αντίστοιχο σερί με νικηφόρα αποτελέσματα. Τώρα το έκανε και θέλουν να το διευρύνουν. Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πώς έχουν μόνο νίκες και χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ! Τέσσερα σερί ματς σε Ελλάδα -πρωτάθλημα και κύπελλο- αλλά και Ευρώπη με μηδέν παθητικό.

Νίκη 2-0 στο Λουξεμβούργο με την Ντουντελάνζ, με τον Απόλλωνα 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την Παναχαϊκή στην Πάτρα με 2-0 και με τον Άρης στο «Κλ. Βικελίδης» με 1-0. Η άμυνα πλέον έχει αρχίσει να κάνει δουλειά. Παίζει ρόλο και η καθιέρωση του διδύμου Βούκοβιτς-Σισέ. Με το στόχο να είναι ένα. Να συνεχίσει ο Θρύλος και τα νικηφόρα αποτελέσματα και να διατηρείται η εστία των «ερυθρολεύκων» αλώβητη. Όσο παραπάνω το καταφέρουν αυτό τόσο θα συνεχίσουν αυτό το σερί που «τρέχουν» τώρα.

Διαβάστε επίσης

«Βράχος» ο Σισέ

«Βράχος» ο Σισέ

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός ήταν εξαιρετικός και στο ματς με τον Άρη, «καθαρίζοντας» όλες τις φάσεις.

Θρύλε η Θεσσαλονίκη σου!

Θρύλε η Θεσσαλονίκη σου!

Τέσσερα ματς έδωσαν οι ομάδες του Ολυμπιακού εκεί το Σαββατοκύριακο και πέτυχαν ισάριθμες νίκες.