Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε η Θεσσαλονίκη σου!

Θρύλε η Θεσσαλονίκη σου!
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 - 09:21

Ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε για τον Ολυμπιακό. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα ματς που έδωσαν «ερυθρόλευκοι» και «ερυθρόλευκες» στη Θεσσαλονίκη. Τέσσερις διαφορετικές ομάδες, σε ισάριθμα διαφορετικά αθλήματα αγωνίστηκαν εκεί. Σημειώνοντας το απόλυτο, «4 στις 4» νίκες στην πόλη. Σε ποδόσφαιρο, σε βόλεϊ Ανδρών, σε βόλεϊ Γυναικών, αλλά και σε μπάσκετ Γυναικών, αντίστοιχα.

Με την ομάδα του βόλεϊ Ανδρών να δίνει πρώτη, χρονικά, το ματς και να φτάνει σε μια ιστορική νίκη. Με 3-2 σετ στην έδρα του Ηρακλή, αποτέλεσμα με το οποίο έγραψε ιστορία φτάνοντας τις 33 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, επίδοση μοναδική!

Λίγη ώρα αργότερα ήταν η σειρά των κοριτσιών του βόλεϊ. Πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη, στο πρωτάθλημα, νικώντας με 3-1 σετ τον Εύοσμο τον Αίαντα. Με αυτό τον τρόπο έκλεισε το Σάββατο και τον Ολυμπιακό να μετρά «δύο στα δύο» στη Θεσσαλονίκη. Αλλά είχε και συνέχεια την Κυριακή.

Την αρχή έκανε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών που πέρασε στο... ρελαντί από το Ιβανώφειο, νικώντας τον Ηρακλή με 76-56 και συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί που «τρέχουν» εντός συνόρων, το οποίο έχει ξεπεράσει τα τρία χρόνια. Φινάλε στο «Κλ. Βικελίδης».

Εκεί η ομάδα ποδοσφαίρου πέτυχε ένα μάγκικο και Πειραιώτικο «διπλό» κόντρα στον Άρη, με 1-0, παίζοντας με ψυχή και καρδιά. Τέσσερα στα τέσσερα, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο. Θρύλε μου, η Θεσσαλονίκη σου!

Διαβάστε επίσης

«Βράχος» ο Σισέ

«Βράχος» ο Σισέ

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός ήταν εξαιρετικός και στο ματς με τον Άρη, «καθαρίζοντας» όλες τις φάσεις.