Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρει στον «Φαραώ»

Ποντάρει στον «Φαραώ»
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 - 10:23

Ο Ολυμπιακός πέτυχε στο «Κλ. Βικελίδης» το δεύτερο του «διπλό» στο πρωτάθλημα. Κοινός παρονομαστής στις δύο νίκες μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι αυτός που έχει σκοράρει και στις αυτές αναμετρήσεις, δίνοντας τις νίκες στους «ερυθρόλευκους».

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ποντάρει πολλά στον «Φαραώ». Ο Πορτογάλος προπονητής πιστεύει πολύ στις ικανότητες του 25χρονου επιθετικού. Περιμένοντας από τον Αιγύπτιο να προσαρμοστεί εντελώς και να ξεμπλοκάρει. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι πεπεισμένος πώς ο Χασάν μπορεί να δώσει πολλές λύσεις.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές ευκαιρίες σε κάθε ματς και μέχρι τώρα δεν τις αξιοποιούσε. Αλλά με τον «Φαραώ» ο τεχνικός του Θρύλου εκτιμά ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερος και πώς ο Αιγύπτιος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει στους «ερυθρόλευκους» το εύκολο γκολ που δεν έχουν έως τώρα.

Διαβάστε επίσης

Ζητούμενο το γρήγορο γκολ

Ζητούμενο το γρήγορο γκολ

Αφενός για να σταματήσει το… σερί που θέλει τον Ολυμπιακό να μην σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, αφετέρου για να κάνει πιο εύκολη την υπόθεση της νίκης με την Ντουντελάνζ.

Προπόνηση στον Ναό

Προπόνηση στον Ναό

Στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» γυμνάστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το πρωί της Τετάρτης, την παραμονή του ματς με την Ντουντελάνζ.