Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα «βράζει» ο Ναός!

Θα «βράζει» ο Ναός!
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 08:21

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα αναμένεται να δημιουργήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντουντελάνζ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο κόσμος του Θρύλου θα μετατρέψει σε «καμίνι» για ακόμη μία φορά το «Γ. Καραϊσκάκης», δίνοντας ώθηση με τη δυνατή του φωνή στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι ΓΑΥΡΟΙ θα αποτελέσουν σε ακόμη μία εντός έδρας αναμέτρηση τον 12ο παίκτη της ομάδας, σπρώχνοντας την ομάδα στη νίκη, την οποία θέλουν όλοι πάρα πολύ, ώστε να παραμείνουν στο… κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δείξει τη «δίψα» του τόσο για τη σημερινή αναμέτρηση όσο και για εκείνη με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να γεμίσει το Ναό και να οδηγήσει την ομάδα σε δύο πολύ σημαντικές νίκες ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης

Η σκευωρία βγάζει μάτια

Η σκευωρία βγάζει μάτια

Για έξι λόγους θα λάμψει η αλήθεια στην εκδίκαση της υπόθεσης (Πέμπτη, 08/11) του αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στην Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ.

Κωδικός εύκολο γκολ!

Κωδικός εύκολο γκολ!

Μια ακόμα φορά που οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν έξτρα προπόνηση στα τελειώματα των φάσεων και σε «στημένα».

Μονόδρομος η νίκη!

Μονόδρομος η νίκη!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 22:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ντουντελάνζ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Live στο gavros.gr/CS3.