Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μνηστήρες» για Σισέ

«Μνηστήρες» για Σισέ
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 - 11:06

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Παπέ Αμπού Σισέ, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να καταφέρνει να βρίσκει θέση στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, καθώς και της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του έχουν κεντρίσει όπως φαίνεται τα βλέμματα αρκετών ομάδων από το εξωτερικό, οι οποίες ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «A Bola» η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς και αρκετές γερμανικές ομάδες έχουν στο στόχαστρό τους τον Αφρικανό αμυντικό του Θρύλου.

Μένει να φανεί αν το ενδιαφέρον αυτό προχωρήσει το επόμενο διάστημα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πάντως να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Σισέ και στην ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξή του.

Διαβάστε επίσης

Αποφασίζει ο Μαρτίνς...

Αποφασίζει ο Μαρτίνς...

Οι άνθρωποι του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχουν κάνει την εισήγησή τους για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα και πλέον το αν θα προχωρήσει η υπόθεση είναι απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού.

Δουλειά στα τελειώματα των φάσεων

Δουλειά στα τελειώματα των φάσεων

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκμεταλλεύεται τη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να βελτιώσει το πιο σημαντικό πρόβλημα της ομάδας, στην αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

«Τσέκαρε» Κούτρη ο Ουσίγιος

«Τσέκαρε» Κούτρη ο Ουσίγιος

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Χαμ παρακολουθεί τον αμυντικό των Πειραιωτών, έχοντας σχηματίσει μάλιστα πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητές του.