Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός «βλέπει» και Αραούχο!

Ο Ολυμπιακός «βλέπει» και Αραούχο!
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 00:26

Το θέμα που «καίει» την ομάδα του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά την ενίσχυσή της στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι η απόκτηση επιθετικού. Ο μεν Γκερέρο ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν, αλλά ο τραυματισμός του τον άφησε πίσω. Ο δε Χασάν πήρε αρκετά ματς, αλλά με τους τραυματισμούς τους δεν έχει βοηθήσει όσο θα μπορούσε. Κάτι που δείχνει πώς οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για παίκτη για την επιθετική τους γραμμή.

Κι ένα από τα ονόματα που «βλέπουν» στον Ολυμπιακό είναι του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός που αγωνίζεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα της Λας Πάλας απασχολεί τους «ερυθρολεύκους». Και βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους, όπως αποκαλύπτει ο Διονύσης Βερβελές στη «Real News».

Με τον 27χρονο παικταρά να είναι μια περίπτωση που έχει πολλά συν. Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής, κάτι που είναι το «άλφα και το ωμέγα» για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μην ξεχνάμε, δε, την πολύ καλή του παρουσία στα ελληνικά γήπεδα, στο πρόσφατο παρελθόν.

Δεν είναι η μοναδική λύση. Με τους Γάλλους να κάνουν ξανά σενάρια για τον Μήτρογλου. Δύο παίκτες που έχουν διαφορές, ενώ και τα δεδομένα σε καθεμιά από τις δύο αυτές περιπτώσεις είναι εντελώς διαφορετικά.

Το σίγουρο είναι πώς στον Ολυμπιακό θα εξετάσουν κι άλλες περιπτώσεις, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο να βρεις έναν παίκτη που δεν έχει καμιά επαφή με την Ελλάδα, να τον φέρεις και να σου δώσει λύσεις άμεσα! Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» είναι πρόθυμη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να ενισχύσει την ομάδα, ούτως ώστε να μπορέσει εκείνη να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν τεθεί.

Διαβάστε επίσης

Διήμερο ρεπό

Διήμερο ρεπό

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν προπονήσεις το Σαββατοκύριακο. Επιστρέφουν τη Δευτέρα και φορτσάρουν για Περιστέρι.