Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε καλή κατάσταση

Σε καλή κατάσταση
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 13:01

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις, σταδιακά, από τη Δευτέρα. Καθημερινά επιστρέφουν και οι τελευταίοι αναμένονται στο Ρέντη, στην προπόνηση της Πέμπτης.

Το θέμα είναι πώς ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει πώς το κλίμα στο Ρέντη είναι πολύ καλό. Με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να βλέπει πώς πολλοί από τους παίκτες του τα δίνουν όλα, με δεδομένο ότι έρχονται δύο πολύ σημαντικά ματς.

Αρχικά την Κυριακή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και την άλλη Πέμπτη (29/11) με την Μπέτις στη Σεβίλλη. Κι αυτό έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα τον «ερυθρόλευκο» τεχνικό. Ειδικά όταν βλέπει αρκετούς από τους Έλληνες παίκτες να είναι ανεβασμένοι. Δεν είναι μόνο ο Τοροσίδης, για τον οποίο κάναμε αναφορά νωρίτερα.

Σε πολύ καλή φάση είναι ο Λάζαρος που δεν ήταν στην εθνική ομάδα και δούλεψε αρκετά στο Ρέντη, αλλά και οι Φορτούνης και Κούτρης που γύρισαν από την Εθνική. Μάλιστα, έκαναν κι έξτρα προπόνηση και αυτό λέει πολλά.

Διαβάστε επίσης

Οι εξτρέμ έπιασαν τον μέσο όρο...

Οι εξτρέμ έπιασαν τον μέσο όρο...

Φέτος έχουν πετύχει 9 γκολ στα 20 πρώτα, επίσημα ματς του Ολυμπιακού, δείχνοντας σταθεροί σε σχέση με ό,τι έχει γίνει την τελευταία 5ετία.

Πιο χαμηλά δεν πάει!

Πιο χαμηλά δεν πάει!

Στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα στην κλήρωση της 2ας Δεκεμβρίου, για τα προκριματικά του Euro 2020.