Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παταγώδης αποτυχία του Περέιρα

Η παταγώδης αποτυχία του Περέιρα
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 11:36

Δεν είναι απλά αποτυχία της ΚΕΔ, είναι παταγώδης η αποτυχία του Περέιρα! Το γεγονός πώς δεν μπορεί να βρει ξένο διαιτητή για το ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός. Αντίπαλοι είναι δύο ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Με τον Ολυμπιακό να έχει ζητήσει ξένους διαιτητές. Το ίδιο και τον Ατρόμητο! Αλλά την Επιτροπή Διαιτησίας να σφυρίζει αδιάφορα.

Μα να μην μπορούν να βρουν ξένο διαιτητή; Και όχι μόνο αυτό! Να ετοιμάζουν και τον Παπαπέτρου για το ματς στο Περιστέρι! Έναν ρέφερι που έχει αδικήσει κατάφωρα τον Ολυμπιακό σε σημαντικά ματς που τον σφύριξε, στο πρόσφατο παρελθόν. Με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν εντονότατα παράπονα για τις υποδείξεις του.

Και τώρα ξαφνικά ο Περέιρα αποφασίζει να τον ορίσει στο ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός. Γιατί τον «θυμήθηκαν» ξαφνικά; Γιατί άραγε; Την ώρα, δε, που οι αποκαλύψεις για όσα έκανε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής το διάστημα που είχε το συγκεκριμένο πόστο στην πατρίδα του και τις σχέσεις του με την Μπενφίκα, να δημιουργούν αίσθηση!

Αλλά είπαμε... Στην... εξυγίανση δεν τους απασχολεί. Όλα καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για εκείνους ο Περέιρα είναι πετυχημένος (!!!). Τι να λέμε τώρα...

Διαβάστε επίσης

Πιο χαμηλά δεν πάει!

Πιο χαμηλά δεν πάει!

Στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα στην κλήρωση της 2ας Δεκεμβρίου, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Σε καλή κατάσταση

Σε καλή κατάσταση

Δεν είναι μονάχα ο Τοροσίδης. Το ίδιο έδειξαν οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος και Κούτρης.

Η «μάχη» στον άξονα

Η «μάχη» στον άξονα

Στο Περιστέρι θα κριθούν πολλά στη μεσαία γραμμή και ο Μαρτίνς θέλει ο Ολυμπιακός να ελέγξει απόλυτα το ματς.