Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το περιμένει πώς και πώς!

Το περιμένει πώς και πώς!
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - 00:54

Πολύ σημαντικό είναι το ματς της προσεχούς Κυριακής στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν τη σημαντικότητα του εν λόγω αγώνα και είναι αποφασισμένοι για το «διπλό». Μεταξύ αυτών και ο αρχηγός του Θρύλου.

Ο αρχηγός του Θρύλου περιμένει πώς και πώς την συγκεκριμένη αναμέτρηση και αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους παίκτες «κλειδιά» εναντίον του Ατρομήτου. Εξάλλου, ο 26χρονος άσος έχει κάνει πολλές φορές τη «ζημιά» στους Περιστεριώτες, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Κόντρα στον Ατρόμητο, ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετρά ένα γκολ και πέντε ασίστ με την ερυθρόλευκη και ριγωτή φανέλα.

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι την περσινή σεζόν ήταν εκτός αποστολής στον πρώτο αγώνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ στο Περιστέρι πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 24 λεπτά. Και αυτό, διότι τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Φελίπε Πάρντο.

Ο «Φορτού», λοιπόν, ανυπομονεί για τον εν λόγω αγώνα, κάτι που δείχνει και στις προπονήσεις του Θρύλου. Θέλει πάρα πολύ τη νίκη επί του Ατρομήτου και θα δώσει τα πάντα για να το πετύχει. Όπως και όλοι οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε, καθώς η αναμέτρηση της Κυριακής είναι ματς-μισό πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης

Η χρονιά του Ομάρ!

Η χρονιά του Ομάρ!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αποφασισμένοι για την αντεπίθεση!

Αποφασισμένοι για την αντεπίθεση!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του ματς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, από το οποίο θέλουν να ξεκινήσουν σερί νικών.