Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένοι για την αντεπίθεση!

Αποφασισμένοι για την αντεπίθεση!
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 23:49

Ανυπομονησία επικρατεί στις τάξεις των Πειραιωτών για την επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή του, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα στο Περιστέρι, όπου η νίκη γι’ αυτούς είναι κάτι περισσότερο από μονόδρομος.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο συγκεκριμένο ματς, ξεκινώντας έτσι την αντεπίθεσή τους με στόχο να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες έχουν ακόμη 5 αναμετρήσεις μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων για το πρωτάθλημα, με το ματς στο γήπεδο του Ατρομήτου να είναι το πιο δύσκολο σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο.

Με νίκη την Κυριακή (25/11) ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να τρέξει πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και να πλησιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ξεκινώντας με άλλη ψυχολογία τη νέα χρονιά, με την έναρξη του 2ου γύρου.

Εκτός από το πρωτάθλημα, φυσικά, ο Θρύλος έχει δύο πολύ κρίσιμα ματς για το Europa League με Μπέτις και Μίλαν, καθώς και έναν αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος, ωστόσο, το μυαλό όλων αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο στον Ατρόμητο, καθώς η νίκη θα του δώσει πολλά οφέλη τόσο σε βαθμολογικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του 2018:

25 Νοεμβρίου: 11η αγωνιστική Super League (19:00), Ατρόμητος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

29 Νοεμβρίου: 5η αγωνιστική ομίλων του Europa League (19:55), Ρεάλ Μπέτις - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

3 Δεκεμβρίου: 12η αγωνιστική Super League (19:30), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παναιτωλικός

9 Δεκεμβρίου: 13η αγωνιστική Super League (15:30), Ξάνθη-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

13 Δεκεμβρίου: 6η αγωνιστική ομίλων του Europa League (22:00), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Μίλαν

16 Δεκεμβρίου: 14η αγωνιστική Super League (19:30), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λαμία

19 ή 20 Δεκεμβρίου (Πιθανότερη ημερομηνία στις 19/12): 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, Άρης Αβάτου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

23 Δεκεμβρίου: 15η αγωνιστική Super League (17:15), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λάρισα

Διαβάστε επίσης