Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Περέιρα

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Περέιρα
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 09:16
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η διαρροή ότι η διαιτησία του Ελβετού Ζακοτέ, ο οποίος αδίκησε τους «ερυθρόλευκους», στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 δεν άρεσε στον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ. Η διαιτητική πιάτσα το έλαβε ως «καρφί» κατά του Περέιρα, ενώ παράλληλα υπάρχουν και οι πληροφορίες ότι πλέον η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με όσα γίνονται στη διαιτησία, καθώς θεωρούν ότι παραμένει το «ελληνικό πρόβλημα» και δεν έχουν γίνει βήματα προς τα εμπρός, με αφορμή ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ένταση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη FIFA έχουν πληροφορηθεί ότι οι περισσότερες ομάδες αμφισβητούν τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, ακόμη και με την ανακοίνωση των ορισμών! Εχουν μάθει ότι οι ομάδες ανέρχονται στις 12, μεταξύ αυτών και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, και πως η κατάσταση κινδυνεύει να ξεφύγει, ειδικά στον δεύτερο γύρο, όπου σε κάθε ματς θα κρίνονται οι στόχοι μιας ολόκληρης χρονιάς και μια διαιτησία, σαν αυτή επί των ημερών του Περέιρα, έχει δείξει ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ακόμη, υπάρχει και προβληματισμός, επειδή ουσιαστικά οι Μαρίν και Λίντμπεργκ δεν έχουν κανέναν ρόλο.

Με βάση όλες τις πληροφορίες, ο Περέιρα θα πρέπει να «τρέμει» τις εξελίξεις ή στην καλύτερη περίπτωση να κάθεται «σε αναμμένα κάρβουνα». Στο διάστημα της νέας διακοπής, την περίοδο των Χριστουγέννων, οι αρμόδιοι της FIFA θα καταλήξουν σε αποφάσεις. Βέβαια πολλά εξαρτώνται από την εισήγηση που θα κάνει ο Χούμπελ, ενώ ο υπερσύμβουλος Πετρ Φούσεκ φαίνεται να στηρίζει τον Πορτογάλο. Όμως, κάποιοι στο εξωτερικό άρχισαν να έχουν ενστάσεις...

Διαβάστε επίσης

Ικανοποίηση για τη «δίψα» του Γκερέρο!

Ικανοποίηση για τη «δίψα» του Γκερέρο!

Ο Ισπανός επιθετικός δείχνει συνεχώς το πόσο πολύ θέλει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι για το οποίο τρίβουν τα χέρια τους οι «ερυθρόλευκοι».

Τον πρώτο λόγο ο Λάζαρος!

Τον πρώτο λόγο ο Λάζαρος!

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον 32χρονο στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στον Ατρόμητο.