Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι ξεφτιλίζεται η... εξυγίανση!

Έτσι ξεφτιλίζεται η... εξυγίανση!
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 - 23:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια... εξυγίανση να την φτύνουν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι, όχι φυσικά να μην την ματιάσουν αλλά επειδή την κατάντησαν συνώνυμο της ξεφτίλας. Από τη μια πλευρά έχουμε το ...φαινόμενο η διαιτησία να τα δίνει όλα για το χατίρι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και από την άλλη να συνεχίζεται ο πόλεμος κατά του Ολυμπιακού, ο οποίος στο Περιστέρι απέδειξε ότι έχει ομάδα να νικάει και τους διαιτητές αλλά και τους δανεικούς του ΠΑΟΚ.

Οι Κουλούρης, Γιαννούλης και Χατζηισαΐας δεν έπαιξαν εναντίον της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όμως με τον Ολυμπιακό... ξεσάλωσαν, προσπαθώντας με τα μαρκαρίσματά τους και με τη συμπεριφορά τους να εκνευρίσουν τους «ερυθρολεύκους».

Από πού να ξεκινήσει και πού να τελειώσει κάποιος για να καταγράψει την ξεφτίλα της «εξυγίανσης». Από τη διαιτησία του Σέζου (Κιλκίς), ο οποίος παίρνει σερί ορισμούς από τότε που αδίκησε τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, όμως στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0 δεν απέβαλε τον Κίτσιου στο 0-0, ενώ το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ. Επίσης, ο βοηθός Σάββας (Κοζάνης) έκοψε επίθεση της Ξάνθης μετά το 2-0 που έγινε στο 65', στερώντας στην ομάδα της Θράκης μια ευκαιρία για να ξαναμπεί στον αγώνα.

Για τη Δέτση (Αθηνών) δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για όσα έκανε στον αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ 2-1, όπου δεν μέτρησε κανονικό γκολ των γηπεδούχων, δεν έδωσε οφσάιντ στο γκολ της ΑΕΚ και της... επέτρεψε να κάνει ευκαιρία στο τέλος, παρά την αντικανονική θέση τριών παικτών της, με τον Πόνσε να είναι αυτός που έγινε αποδέκτης της μπάλας. Η Αθηναία εκτέθηκε σε όλη την Ελλάδα, καθώς οι φίλαθλοι έχουν μάτια και βλέπουν, μαζί φυσικά με την... εξυγίανση!

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός είχε μια ακόμη κακή διαιτησία, δεν δόθηκαν τρία πέναλτι υπέρ του, δεν αποβλήθηκε ο Γιαννούλης από το πρώτο ημίχρονο, και όχι μόνον. Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) με τους βοηθούς Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Καρσιώτη (Κορινθίας) απέδειξαν ότι οι Έλληνες ρέφερι είναι ακατάλληλοι. Παράλληλα, δικαίωσαν τον Ολυμπιακό που φωνάζει για ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια. Άλλωστε, και η UEFA παραδέχθηκε το χαμηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών.

Τα ίδια και τα ίδια γίνονται από το ξεκίνημα της σεζόν. Δεν υπάρχει ισονομία στο πρωτάθλημα και στη διαιτησία. Από τη μια η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ευνοούνται, από την άλλη ο Ολυμπιακός αδικείται σε μόνιμη βάση.

Όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία. Δεν ξέρουν ότι ο κόσμος βλέπει και κρίνει...

Διαβάστε επίσης

«Θα μας σέβεστε!» (pic)

«Θα μας σέβεστε!» (pic)

«Τρελάθηκε» ο Βούκοβιτς με το «χρυσό» γκολ που σημείωσε στο Περιστέρι. Δείτε το μήνυμα του στα social media.