Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγωνιστικός διασυρμός!

Αγωνιστικός διασυρμός!
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 06:30

Η ανερχόμενη… δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τελικά δεν τα κατάφερε. Αναφερόμαστε, φυσικά, για την ΑΕΚ, και στην ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο ξεκίνημα των ομίλων του Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι», ωστόσο, διασύρθηκαν και διέσυραν και όλη την Ελλάδα. Μετά το πέρας των πρώτων 5 αγωνιστικών των ομίλων της διοργάνωσης η ΑΕΚ βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν.

Μετράει 5 εύκολες ήττες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας δεχτεί 12 γκολ, την ώρα που έχει σκοράρει μόλις 2. Σε αναμετρήσεις όπου δεν έχει διεκδικήσει σχεδόν τίποτα, με όλους τους αντιπάλους του να την έχουν μετατρέψει σε σάκο του… μποξ, πανηγυρίζοντας εύκολες νίκες απέναντί της.

Και ο διασυρμός της ΑΕΚ δεν βρίσκεται μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων. Έκανε ρεζίλι τη χώρα μας, με τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ, με τις εικόνες με τα «ανοιχτά» κεφάλια να κάνουν το γύρο του κόσμου και να ντροπιάζουν και το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός από την ΑΕΚ.

Παρόλο αυτά, η ξεφτίλα δεν έχει τελειώσει ακόμη για τους «κιτρινόμαυρους». Απομένει ακόμη μία αγωνιστική, όπου η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να πάει στην Πορτογαλία και να δει αν θα της χαριστεί η αδιάφορη Μπενφίκα ή αν ο διασυρμός θα έχει και συνέχεια. Να σημειωθεί, ότι ποτέ άλλοτε ελληνική ομάδα δεν έχει τελειώσει με μηδέν βαθμούς κάποιον ευρωπαϊκό όμιλο.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να… γράψει ιστορία και να γίνει μία από τις ομάδες με τις χειρότερες επιδόσεις στην Ευρώπη όλων των ετών. Με μηδέν βαθμούς, δηλαδή, και τη χειρότερη συγκομιδή όσο αναφορά τα γκολ που έχει σκοράρει και έχει δεχτεί.

Διαβάστε επίσης

Έπεσε γιούχα (ξανά) στο ΟΑΚΑ

Έπεσε γιούχα (ξανά) στο ΟΑΚΑ

Στο ματς με τον Άγιαξ, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, μετά το Αγρίνιο. Αποδοκιμάστε κι αυτόν, όμως, που φταίει πραγματικά!

«Πετάει» για Σεβίλλη

«Πετάει» για Σεβίλλη

Στις 10:00 της Τετάρτης αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού για την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.