Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»...

Η αποστολή στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»...
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 13:24
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται αργά την Πέμπτη το απόγευμα (19:55) στη Σεβίλλη, με αντίπαλο την Μπέτις. Μια αναμέτρηση από την οποία ο Ολυμπιακός έχει και μπορεί να κερδίσει πολλά, παρά να χάσει. Τι εννοούμε; Κανείς δεν αμφισβητεί πώς η Μπέτις είναι το φαβορί στην αναμέτρηση! Αλλά από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» στην Ανδαλουσία μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Εάν καταφέρουν να πάρουν αποτέλεσμα με αντίπαλο την ισπανική ομάδα. Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν είναι ματς που έχει τον χαρακτήρα «τελικού», διότι ό,τι κι αν γίνει κόντρα στους «βερδιμπλάνκος», η πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης θα κριθεί για τον Ολυμπιακό στο ματς με την Μίλαν, την τελευταία αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Επιπλέον, η Μπέτις έχει δείξει να έχει θέματα όταν είναι το φαβορί στο ματς. Κι αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Οι Ισπανοί μετά την ήττα από την Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημά τους, έχει δημιουργήσει ένα κλίμα κι εκεί μπορούν να «χτυπήσουν» ξεκάθαρα οι «ερυθρόλευκοι»... Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» στο Περιστέρι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα ψάξει για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να αποκτήσει αβαντάζ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Ξεφτίλισαν την Ελλάδα παγκοσμίως!

Ξεφτίλισαν την Ελλάδα παγκοσμίως!

Σε κάθε σημείο του πλανήτη έχουν φτάσει οι εικόνες ντροπής από τα τρομερά επεισόδια, την Τρίτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ, από τους οπαδούς της ΑΕΚ.