Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το… μαχαίρι στα δόντια!

Με το… μαχαίρι στα δόντια!
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 - 07:47
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Την Ρεάλ Μπέτις αντιμετωπίζει απόψε, Πέμπτη βράδυ (19:55, live στο gavros.gr/CS2) ο Ολυμπιακός στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Με το ηθικό στα ύψη, μετά το μάγκικο «διπλό» στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, οι Πειραιώτες στοχεύουν σε ένα ακόμα, αυτή τη φορά στη Σεβίλλη!

Ένα πολύ σημαντικό ματς για τον Θρύλο. Με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με το… μαχαίρι στα δόντια! Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Κίκε Σετιέν. Κάτι που έδειξαν και στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», που αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) με τους «βερδιμπλάνκος». Σε ένα ματς στο οποίο θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη.

Όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Τετάρτης στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να φύγουν «όρθιοι» από την Ισπανία. Και θα τα δώσουν όλα για να το πετύχουν, για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση, την οποία θα «σφραγίσουν» την τελευταία αγωνιστική στο «Ναό», κόντρα στη Μίλαν.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή. Ξέρουν, όμως, ότι δεν είναι ακατόρθωτο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπέτις!

Διαβάστε επίσης