Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκάθαρες επιλογές

Ξεκάθαρες επιλογές
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 - 10:06

Στην αρχή της χρονιάς ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε εκτεταμένο ροτέισιον. Υπήρξαν ματς που ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού άλλαζε όλη την ενδεκάδα, σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο. Όσο περνούσε ο καιρός, ο 48χρονος προπονητής άλλαζε εντελώς «πολιτική». Μάθαινε καλύτερα τους παίκτες του, έδωσε ευκαιρίες σε όλους, είδε τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας και καταστάλαξε.

Πλέον, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Στα τελευταία ματς βλέπουμε πώς υπάρχουν 8 παίκτες που αποτελούν σταθερές επιλογές για τον «ερυθρόλευκο» κόουτς. Παίκτες που είναι στα πλάνα του και που δεν αλλάζουν από ματς σε ματς, αλλά βγαίνουν από την ενδεκάδα μονάχα όταν υπάρχει θέμα κούρασης ή τραυματισμών.

Ο Ζοζέ Σα στο τέρμα, στην άμυνα οι Σισέ, Βούκοβιτς, Ομάρ και Κούτρης, στα άκρα οι Ποντένσε και Ναουέλ, στο κεντρικό άξονα ο Φορτούνης. Εκεί που ο Μαρτίνς κάνει αρκετές αλλαγές είναι στη μεσαία γραμμή που έχει πολλές επιλογές, ενώ και στην επίθεση με τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί λόγω των τραυματισμών, δεν έχει κάποιον παίκτη που να χρησιμοποιεί σταθερά.

Επιπλέον, όμως, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχει στα πλάνα του. Ειδικά στα άκρα της άμυνας με Τοροσίδη και Τσιμίκα να παίρνουν κι αυτοί ματς στα πόδια τους. Ο Γκερέρο γύρισε και λογικά θα πάρει ματς, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Λάζαρο.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Ομάρ!

Χρόνια πολλά Ομάρ!

Ο Νορβηγός έχει γενέθλια και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ του έστειλε τις ευχές της...

Έχει γίνει αρκετή δουλειά

Έχει γίνει αρκετή δουλειά

Τόσο στο Περιστέρι όσο και με τον Παναιτωλικό φάνηκε πώς στο Ρέντη έχουν δουλέψει πολύ στις στατικές φάσεις.