Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσπαθεί να κρατηθεί

Προσπαθεί να κρατηθεί
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 09:13
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο ΠΑΟΚ είχε το θράσος να κάνει παράπονα για τη διαιτησία του Τσαμούρη (Πειραιά) στον αγώνα με τη Λαμία, ναι είναι ο ρέφερι που δεν έδωσε το πέναλτι της χρονιάς στο βόλεϊ του Βεϊρίνια και φυσικά επρόκειτο για προπαγάνδα, επειδή όλη η Ελλάδα πήρε χαμπάρι ποια ομάδα ευνοείται προκλητικά και φυσικά είναι ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στη διαιτητική πιάτσα, ο Πορτογάλος ακούει «τριγμούς» στην καρέκλα του και με το σύνολο των χθεσινών ορισμών δείχνει ότι προσπαθεί να κρατηθεί.

Μέσα σε αυτό το κλίμα είναι και ο ορισμός του Κοτσάνη (Δράμας) στο ΠΑΟΚ-ΑΕΛ. Για μια ακόμη φορά ο Περέιρα ορίζει στον ΠΑΟΚ ρέφερι από ένωση της Βόρειας Ελλάδας. Πρόσφατο παράδειγμα, πριν τον Τσαμούρη, ο Σέζος από την ΕΠΣ Κιλκίς, ο οποίος την 11η αγωνιστική ευνόησε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0.

Ο Κοτσάνης προέρχεται από κακή εμφάνιση, την προηγούμενη φορά που σφύριξε ήταν στις 12/11/18, στο ματς Απόλλων – Αρης 1-2. Μετά την λήξη του αγώνα οι παίκτες του Απόλλωνα έπεσαν πάνω του, διαμαρτυρόμενοι ότι δεν τους έδωσε πέναλτι. Επίσης, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πρότεινε την «άμεση αντικατάσταση του Περέιρα».

Ο ρέφερι της ΕΠΣ Δράμας είχε κακή διαιτησία στο παιχνίδι της 6ης Αγωνιστικής Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0. Στο 12' δεν έδωσε πέναλτι στον ΠΑΣ Γιάννινα σε ανατροπή του Ξυδά από τον Μπρούνο, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα προηγήθηκε και σπρώξιμο του Χατζηισαϊα στον Μυστακίδη. Του ξέφυγε το παιχνίδι και μετά άρχισε να μοιράζει κάρτες.

-Από τα παραπάνω προκύπτουν ότι ο Κοτσάνης, ο οποίος ανέβηκε το καλοκαίρι δεν «έχει» την κατηγορία. Το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΛ είναι το τέταρτο που θα σφυρίξει στην Σούπερ Λίγκα. Το πρώτο του ήταν Ξάνθη-Παναιλικός 1-1, όπου αμφισβητήθηκε το πέναλτι που έδωσε υπέρ της Ξάνθης σε χέρι αμυνόμενου, επειδή φάνηκε ότι δεν είχε πρόθεση να το χρησιμοποιήσει. Κι όμως, μπήκε σε μια ομάδα που ευνοείται συστηματικά.

Διαβάστε επίσης