Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο +39 η δημιουργία

Στο +39 η δημιουργία
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 08:47
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πέρυσι, μετά τις 12 πρώτες αγωνιστικές, η επίσημη στατιστική υπηρεσία του πρωταθλήματος είχε μετρήσει 151 τελικές για τον Ολυμπιακό. Φέτος, μετά τις 12 πρώτες αγωνιστικές, οι ερυθρόλευκοι έχουν 190! Σε ίδιο αριθμό αγώνων φέτος έχουν δημιουργήσει 39 επιπλέον προσπάθειες μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Το δυστύχημα για τη φετινή ομάδα ωστόσο είναι ότι έχοντας δημιουργήσει τόσες περισσότερες τελικές, μετράει 7 γκολ λιγότερα στο ενεργητικό της απ' αυτά που είχε πέρυσι στο αντίστοιχο διάστημα... Μέχρι στιγμής έχει βάλει 17, πέρυσι είχε φτάσει στα 24.

Βεβαίως, αξίζει να υπογραμμιστεί και κάτι άλλο. Φέτος υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία στο σκοράρισμα του Ολυμπιακού. Κι αυτό γιατί, με εξαίρεση το ματς με τον ΠΑΣ όπου έβαλε 5 γκολ μαζεμένα, στη Σούπερ Λίγκα, δεν έχει σκοράρει σε κανένα άλλο περισσότερα από 2 γκολ. Αντιθέτως, στα περυσινά πρώτα του 12 ματς στη Λίγκα, τα 13 από τα 24 γκολ τα είχε βάλει σε 3 ομάδες, τον Πλατανιά, την ΑΕΛ και τον Πανιώνιο.

Και κάτι τελευταίο, ο ΠΑΟΚ, η ανίκητη ομάδα του Λουτσέσκου που είναι κάτι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί, έχει 125 τελικές ως τώρα. Με 10,4 τελικές ανά ματς, θα χρειαστεί άλλους 4 αγώνες για να φτάσει τις τελικές που έχει τώρα ο Ολυμπιακός...

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για Μίλαν!

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για Μίλαν!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε τεράστια «τρέλα» για το ματς με τους «ροσονέρι» την 1η ημέρα διάθεσής τους από τα εκδοτήρια, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να κλείσουν θέση στο Ναό.