Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Και το Σάββατο (08/12) στα εκδοτήρια τα εισιτήρια με Μίλαν

Και το Σάββατο (08/12) στα εκδοτήρια τα εισιτήρια με Μίλαν
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 09:53

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού για ακόμη μία ημέρα, Σάββατο (08/12) τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς με την Μίλαν.

Οι φίλοι του Θρύλου έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» και να κλείσουν θέση στο Ναό για τον «τελικό» με τους «ροσονέρι» που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 13 Δεκεμβρίου και από τα εκδοτήρια και μέσω Internet.

Πιο συγκεκριμένα, τα εκδοτήρια έξω από το Φαληρικό γήπεδο θα είναι ανοικτά και σήμερα από τις 10:00-15:00, ενώ οι ΓΑΥΡΟΙ θα μπορούν και μέσω του διαδικτύου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για την πολύ μεγάλη αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα.

Ο Ναός θα μετατραπεί σε «καμίνι» οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν δείξει ήδη την τεράστια «δίψα» τους για αυτό τον αγώνα και γι’ αυτό θα πρέπει να τρέξουν να προλάβουν όσοι δεν έχουν κλείσει ακόμη θέση στο Φαληρικό γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Εκτοξεύτηκε η αξία του Καμαρά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!

Εκτοξεύτηκε η αξία του Καμαρά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!

Η transfermarkt προχώρησε σε νέα αξιολόγηση του ελληνικού πρωταθλήματος, με έξι «ερυθρόλευκους» να ανεβάζουν την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Στην κορυφή με τη μεγαλύτερη αξία από τη Σούπερ Λίγκα ο Φορτούνης.