Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετικός ξανά ο Σα

Εξαιρετικός ξανά ο Σα
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 08:48

Με όσα έγιναν στην Ξάνθη, είναι φυσιολογικό η ποδοσφαιρική κουβέντα να περνάει σε δεύτερη... μοίρα. Με όλα αυτά τα αίσχη πώς να μπορέσει κανείς να ασχοληθεί με την μπάλα που παίχθηκε. Παρόλα αυτά υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που έχουν τη σημασία του.

Ο Ζοσέ Σα ξεχώρισε στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ για άλλη μία φορά ήταν θετικότατος και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού.

Μπορεί να μην κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» στην εστία του Θρύλου, ωστόσο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Με τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών να λέει «όχι» σε αρκετές περιπτώσεις! Και μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο. Ειδικά στο 37’, στο 87’ και στο 90’+10, «βροντοφώναξε» την κλάση του.

Όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών». Όμως, στάθηκε άτυχος στο αυτογκόλ του Βούκοβιτς, καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Παρόλα αυτά, ο Σα άφησε για ένα ακόμα ματς θετικά σημάδια. Δείχνοντας ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι όλο και καλύτερος!

Διαβάστε επίσης

Όλα τα βλέμματα στη Μίλαν

Όλα τα βλέμματα στη Μίλαν

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ξεχάσουν τα χθεσινά αίσχη στην Ξάνθη και να επικεντρωθούν στο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης.

Λίγη τσίπα δεν έχουν;

Λίγη τσίπα δεν έχουν;

Ορισμένοι θα έπρεπε να είχαν φύγει από μόνοι τους. Αλλά όταν υπάρχει… εξυγίανση, δεν το κουνάνε από τη θέση τους.