Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνς ταιριάζει γάντι στον Ολυμπιακό

Ο Μαρτίνς ταιριάζει γάντι στον Ολυμπιακό
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 - 09:17
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Και τι δεν έχουν πει πολλοί από εσάς για τον Πέδρο Μαρτίνς. Θα ήταν ψέματα να μην το παραδεχθείτε. Αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε το πιο απλό εδώ και μερικούς μήνες. Στήριξε έναν προπονητή που παράγει έργο, που περνάει πολλές ώρες στο Ρέντη, που δουλεύει συστηματικά με τους ποδοσφαιριστές του. Ο οποίος προσπαθεί να κάνει τον Θρύλο καλύτερο.

Η ιστορική πρόκριση με την Μίλαν οφείλεται εν πολλοίς και στον Πορτογάλο τεχνικό. Παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, επέλεξε μια ενδεκάδα που ήταν η κατάλληλη για το ματς αυτό. Έκανε την κατάλληλη στιγμή και τις αλλαγές, τόσο από τον πάγκο όσο και τις εσωτερικές κατά τη διάρκειά του.

Στη «μάχη» των πάγκων κυριάρχησε με αντίπαλο τον Γκατούζο. Του έκανε ματ και το φινάλε της βραδιάς τον βρήκε να χαμογελά. Αλλά ο ίδιος εκτός από δουλευταράς είναι και αισιόδοξος. Πιστεύει πολύ και την ομάδα και τους παίκτες του, ξεχωριστά τον καθένα. Εκτιμώντας πώς μπορεί να συνεχιστεί κι άλλο αυτό το ταξίδι.

Το σημαντικότερο είναι πώς ο ίδιος με αυτά που βλέπει καθημερινά στο Ρέντη ξέρει τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Με τη φράση του, μετά το ματς με την Μίλαν, όπου σχολίασε πώς «μπορούμε να φτάσουμε ακόμη πιο μακριά», δείχνει κάτι ακόμα. Γιατί αυτός ο προπονητής ταιριάζει απόλυτα στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης

«Χρυσή» πρόκριση, ιστορικό ρεκόρ!

«Χρυσή» πρόκριση, ιστορικό ρεκόρ!

Πρώτη φορά που ελληνική ομάδα απέκλεισε την Μίλαν, με τον Ολυμπιακό να φτάνει σε νέα σούπερ επίδοση σκοραρίσματος σε μια σεζόν στην Ευρώπη.

Μόνο εσύ ΘΡΥΛΕ!

Μόνο εσύ ΘΡΥΛΕ!

Μια ακόμα απίστευτη ημέρα ήταν η χθεσινή. Μαγική και ιστορική πρόκριση με την Μίλαν, πολύτιμη νίκη με την Εφές.