Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δίνει όλα για δύο μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Τα δίνει όλα για δύο μεταγραφές ο Ολυμπιακός
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 - 00:23

Ο Ολυμπιακός ήδη έχει προχωρήσει στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έχοντας κάνει δικό του τον Γιώργο Μασούρα. Έναν παίκτη που έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν και έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν σε ακόμη δύο κινήσεις. Κάτι το οποίο είχε τονίσει και στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το ματς με την Μίλαν, υπογραμμίζοντας ότι αν υπάρξουν κάποιες καλές περιπτώσεις θα εξεταστούν σοβαρά από το σύλλογο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μακράν από τον δεύτερο, ωστόσο, θέλουν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, κυνηγώντας την επιστροφή τους στην κορυφή στην Ελλάδα και την υπέρβαση στην Ευρώπη.

Οι κινήσεις που θα γίνουν, λοιπόν, θα είναι δύο. Η μία στην κορυφή της επίθεσης και η άλλη στις θέσεις των εξτρέμ. Το χαρακτηριστικό και των δύο παικτών το οποίο ψάχνει ο Ολυμπιακός είναι να έχουν έφεση στο σκοράρισμα.

Είναι αλήθεια ότι έχει λείψει το εύκολο γκολ τη φετινή σεζόν στους «ερυθρόλευκους», πρόβλημα το οποίο έχει εντοπιστεί και όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να το λύσουν με τις κινήσεις που θα γίνουν.

Η πρόθεση των Πειραιωτών αυτή τη στιγμή είναι η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός εξτρέμ, με πολλά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι των «ερυθρόλευκων», Φακούντο Φερέιρα για παράδειγμα, με τους ανθρώπους του Θρύλου να εξετάζουν ενδελεχώς όλες τις υποθέσεις.

Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις με τον Ολυμπιακό να έχει σκοπό να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδό του, προκειμένου να πετύχει όλους του τους στόχους.

Διαβάστε επίσης

«Μαγικός» Φορτούνης! (vid)

«Μαγικός» Φορτούνης! (vid)

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη φετινή σεζόν, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε νίκες και χαρίζοντας θέαμα και ουσία στον κόσμο της ομάδας.

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μία πολύ δυνατή ομάδα, την Ντιναμό Κιέβου, στη φάση των «32» του Europa League, ωστόσο, όπως έδειξε και κόντρα στην Μίλαν, αλλά και συνολικά τη φετινή σεζόν, έχει την ομάδα για να συνεχίσει στην Ευρώπη.