Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χατσερίντι υποκλίνεται στους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Ο Χατσερίντι υποκλίνεται στους οπαδούς του Ολυμπιακού!
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 - 16:34

Ένας παίκτης που ξέρει καλά τη Ντιναμό Κιέβου και φέτος έμαθε τον Ολυμπιακό είναι ο Χατσερίντι. Ο Ουκρανός αμυντικός του ΠΑΟΚ. Με τους συμπατριώτες του να τον καλούν να μιλήσει για τα ματς του Φεβρουαρίου, ανάμεσα στην πρώην ομάδα του και τους «ερυθρόλευκους».

Με τον 31χρονο στόπερ να στέκεται, στις δηλώσεις που έκανε στο football24.ua, στον κόσμο του Θρύλου και να υποκλίνεται στη στήριξή του. Λέγοντας πώς «οι οπαδοί του Ολυμπιακού βγάζουν μπροστά την ομάδα τους, της δίνουν μεγάλη ώθηση».

Σε ό,τι αφορά τους «ερυθρόλευκους» ως ομάδα και τις δυνατότητές του, ο Χατσερίντι εξήγησε μεταξύ άλλων «Είδα τον Ολυμπιακό στο ματς με την Μίλαν, αλλά έχω και εικόνα από τα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα με πολύ καλή επίθεση, γρήγορα άκρα και επιθετικογενείς μέσους. Παίζουν πολύ καλά, θέλουν να έχουν την κατοχή της μπάλα».

Και συμπλήρωσε αναφορικά με τους «ερυθρόλευκους» και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται: «Το στιλ ποδοσφαίρου τους είναι επιθετικό, με συνεχή πίεση, ενώ κάνουν πολλές επιθέσεις από τις δύο πτέρυγες».

Διαβάστε επίσης