Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ «χρυσάφι» από την άμυνα! (vids)

Γκολ «χρυσάφι» από την άμυνα! (vids)
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 - 12:09

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι Παπέ Αμπού Σισέ και Γιάγκος Βούκοβιτς, οι οποίοι έχουν συνθέσει ένα τρομερό δίδυμο στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Οι δυο τους έχουν «δέσει» έχουν βρει τη χημεία τους και με συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που εμπνέει ο Ζοσέ Σα, ο Ολυμπιακός έχει βελτιώσει σημαντικά το παιχνίδι του στην άμυνα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Εκτός όμως από τις λύσεις που δίνουν αμυντικά οι στόπερ του Θρύλου έχουν καταφέρει να προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες και στην επίθεση. Τόσο ο Σενεγαλέζος όσο και ο Σέρβος στόπερ μετρούν από 2 γκολ τη φετινή σεζόν, τα οποία αξίζουν το βάρος τους σε «χρυσάφι».

Πιο συγκεκριμένα, ο Σισέ σκόραρε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο τέλος του αγώνα, κάνοντας το τελικό 1-1, ενώ άνοιξε το σκορ κόντρα στην Μίλαν, συμβάλλοντας στην επική πρόκριση των Πειραιωτών.

Πάρα πολύ σημαντικά γκολ έχει πετύχει και ο Βούκοβιτς, ο οποίος έδωσε τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (1-2), ενώ έκανε το 1-1 στην Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να παίρνει πολύτιμες λύσεις από τους στόπερ του, με τους Σισέ και Βούκοβιτς να έχουν πετύχει πολύ σημαντικά γκολ για την ομάδα.

Να σημειωθεί, ότι γκολ έχει πετύχει και ο Μεριά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ένα τέρμα, το οποίο όμως δεν είχε τη σημασία εκείνων που σημείωσαν οι άλλοι δύο στόπερ των Πειραιωτών.

Θυμηθείτε τα γκολ των Σισέ και Βούκοβιτς τη φετινή σεζόν:

Διαβάστε επίσης

Νίκες μέχρι το τέλος!

Νίκες μέχρι το τέλος!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι μπορούν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος να φτάσουν μόνο σε νίκες επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.