Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ελίτ του κόσμου ο Ολυμπιακός! (pic)

Στην ελίτ του κόσμου ο Ολυμπιακός! (pic)
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 - 12:41
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ένα θέμα με αφορμή την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου συλλόγων από την Ρεάλ Μαδρίτης ετοίμασε η ιστοσελίδα «goal.com». Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε συνολικά τους 90 τίτλους, ισοφαρίζοντας εκείνους που έχει κατακτήσει η μεγάλη της αντίπαλος Μπαρτσελόνα.

Μαζί με αυτές τις υπερδυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ανήκουν στην ελίτ του κόσμου, κάτι το οποίο αποδεικνύεται μέσα από τους τίτλους τους.

Οι Πειραιώτες έχουν πανηγυρίσει 75 τρόπαια στο ποδόσφαιρο και βρίσκονται έτσι στην 9η θέση των συλλόγων με τους περισσότερους τίτλους. Αριθμός μοναδικός που δείχνει για ακόμη μία φορά το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος έχει κατακτήσει περισσότερους τίτλους από ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άγιαξ, η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους, κάτι το οποίο από μόνο του δείχνει τι έχουν καταφέρει οι «ερυθρόλευκοι».

Στην κορυφή των συλλόγων με τους περισσότερους τίτλους βρίσκεται η Αλ Αχλί με 118 τίτλους, στην 2η θέση η Ρέιντζερς με 115, στην 3η η Νασιονάλ Μοντεβιδέο με 113, ενώ ακολουθεί στην 4η θέση η Πεναριόλ με 108. Στη συνέχεια και στην 5η θέση βρίσκεται η Σέλτικ με 105 τίτλους, στην 6η βρίσκονται με 90 τρόπαια η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, στην 8η θέση η Μπενφίκα με 81 τίτλους, στην 9η θέση ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με 75 και τέλος την 10αδα συμπληρώνει η Πόρτο με 74 τρόπαια.

Δείτε και τη σχετική φωτογραφία με τις κορυφαίες ομάδες που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια παγκοσμίως:

Διαβάστε επίσης

Νίκες μέχρι το τέλος!

Νίκες μέχρι το τέλος!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι μπορούν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος να φτάσουν μόνο σε νίκες επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.