Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να πουληθεί τον Ιανουάριο ο Σολδάνο»

«Θέλουμε να πουληθεί τον Ιανουάριο ο Σολδάνο»
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 - 19:52

Το όνομα του Φράνκο Σολδάνο έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο των Πειραιωτών από το καλοκαίρι και όπως φαίνεται από τα Μέσα της Αργεντινής προκύπτει ότι οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τον 24χρονο φορ.

Μάλιστα, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ούνιον Σάντα, Φε, Λουίς Σπαν, η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί την έξοδο του Σολδάνο, ωστόσο, τονίζει ότι θα πρέπει να λάβει τα ανάλογα χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Εμείς θέλουμε να πουληθεί ο Σολδάνο αλλά στην σωστή τιμή. Αλλιώς θα γίνει ανανέωση με νέο συμβόλαιο. Ο παίκτης μου έχει δώσει τον λόγο του ότι εάν δεν συμφωνηθεί να πουληθεί θα κλείσει νέο συμβόλαιο εδώ».

Διαβάστε επίσης

Να ξεκινήσει δυνατά και στη νέα χρονιά!

Να ξεκινήσει δυνατά και στη νέα χρονιά!

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τη σημασία να μπει με το δεξί στο 2019 ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό τον λόγο έχει προγραμματίσει δυνατές και διπλές προπονήσεις από τις 29 Δεκεμβρίου.

Η τεράστια «δίψα» του Μασούρα!

Η τεράστια «δίψα» του Μασούρα!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανυπομονεί για την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό, όντας αποφασισμένος να τα δώσει όλα, ώστε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.