Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να ξεκινήσει δυνατά και στη νέα χρονιά!

Να ξεκινήσει δυνατά και στη νέα χρονιά!
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 - 19:26

Ημέρες ξεκούρασης είναι αυτές που διανύουμε στον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δώσει άδεια στους Πειραιώτες, μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, όπου θα επιστρέψουν στο Ρέντη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προγραμματίσει δυνατές και διπλές προπονήσεις με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Ο Μαρτίνς επιθυμεί να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες του, ώστε να ξεκινήσουν δυνατά το 2019.

Είναι μεγίστης σημασίας οι Πειραιώτες να ξεκινήσουν νικηφόρο σερί σε όλες τις διοργανώσεις από τη νέα χρονιά και να παραμείνουν εντός όλων των στόχων τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο ξεκίνημα του 2018 έκαναν το 3/3 στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο επιθυμούν να πράξουν και τη φετινή σεζόν, αυξάνοντας ωστόσο ακόμη περισσότερο το νικηφόρο σερί τους.

Το πρώτο ματς για το 2019 είναι κόντρα στην Ξάνθη στις 8 Ιανουαρίου για το Κύπελλο Ελλάδος και ο Ολυμπιακός θα πρέπει πάση θυσία να κάνει δυνατό ξεκίνημα στη χρονιά με νίκη, στέλνοντας μήνυμα και για τη συνέχεια της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Η τεράστια «δίψα» του Μασούρα!

Η τεράστια «δίψα» του Μασούρα!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανυπομονεί για την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό, όντας αποφασισμένος να τα δώσει όλα, ώστε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Η σιγουριά που εμπνέει ο Σα!

Η σιγουριά που εμπνέει ο Σα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει καταφέρει μέσα από τις εμφανίσεις του να εμπνέει σιγουριά στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο των Πειραιωτών.