Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσίτα τα... γκάζια από τον Μαρτίνς!

Τσίτα τα... γκάζια από τον Μαρτίνς!
Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 - 09:00

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να έκανε «δώρο» στους ποδοσφαιριστές του την προπόνηση της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο θα τους ρίξει στα... βαθιά. Τι εννοούμε;

Το πρόγραμμα του 48χρονου τεχνικού θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις μέχρι και το πρώτο ματς του Θρύλου για το 2019. Και συγκεκριμένα, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Δηλαδή μέχρι την αναμέτρηση με αντίπαλο την Ξάνθη στα «Πηγάδια», για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Και αυτό, διότι ο κόουτς του Ολυμπιακού θέλει να «τρέξει» τους παίκτες του, προκειμένου να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμοι. Εξάλλου, τέσσερις ημέρες μετά, στις 12 Ιανουαρίου, είναι προγραμματισμένο το εξ' αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ κόντρα στην Λάρισα, στο Φάληρο.

Διαβάστε επίσης

Οι κορυφαίοι Αργεντινοί του Θρύλου!

Οι κορυφαίοι Αργεντινοί του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Φράνκο Σολδάνο και με αφορμή την επικείμενη αυτή μεταγραφή το gavros.gr σας θυμίζει τους καλύτερους Αργεντινούς παίκτες που έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Καρέ» επιστροφών στο Ρέντη!

«Καρέ» επιστροφών στο Ρέντη!

Οι Τοροσίδης, Ποντένσε, Καμαρά και Γιαννιώτης επιστρέφουν σήμερα, Κυριακή (30/12) για προπόνηση, καθώς είχαν λίγες ώρες παραπάνω άδεια.