Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αποτελεί τιμή να αγωνιζόμαστε με το σήμα του Ολυμπιακού»

«Αποτελεί τιμή να αγωνιζόμαστε με το σήμα του Ολυμπιακού»
Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019 - 16:33

Το μήνυμα της ενότητας και της συσπείρωσης που υπάρχει σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού έστειλαν οι Κώστας Φορτούνης, Βασίλης Τοροσίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάγκος Βούκοβιτς, Ζοσέ Σα και Λεονάρντο Κούτρης.

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου βρέθηκαν στο τμήμα Μελών και Φιλάθλων του Ολυμπιακού προκειμένου να παραλάβουν τις Κάρτες Μέλους τους αλλά και τις Κάρτες Φιλάθλου.

Στις δηλώσεις τους αναφέρθηκαν τόσο στους ΓΑΥΡΟΥΣ οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι είναι ένα με τον σύλλογο αλλά και στο γεγονός ότι είναι μεγάλη τιμή για τον κάθε αθλητή να αγωνίζεται με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος.

Κώστας Φορτούνης: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ένα με τον Σύλλογο. Και Σύλλογος δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι όλα τα αθλήματα, τα οποία στηρίζουμε, ως εγγεγραμμένα μέλη. Είμαστε πάντοτε κοντά στον Ερασιτέχνη και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε οικογένεια, άλλωστε. Και οι οικογένειες έτσι κάνουν».

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Νομίζω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει το μέγεθος της αγάπης του για τον Σύλλογο. Κάθε μέρα το κάνει, όχι μόνο στους αγώνες. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια, όλα τα σπορ, στα οποία ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος διακρίνεται και έχει συνεχείς επιτυχίες, μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Είμαστε και εμείς κοντά σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, για να προοδεύει»!

Γιάγκος Βούκοβιτς: «Γνωρίζω καλά τι σημαίνει ο όρος Οικογένεια και το ζω εδώ, στον Ολυμπιακό. Όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα είναι ένα και εμείς είμαστε δίπλα τους. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και εγώ μέλος του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου Συλλόγου στην Ελλάδα. Όλοι όσοι αγωνιζόμαστε με το έμβλημα του Ολυμπιακού στο στήθος, ξέρουμε ότι αποτελεί τιμή, προνόμιο και ευθύνη, το να το υπερασπιζόμαστε»!

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός μια μεγάλη οικογένεια!

Ο Ολυμπιακός μια μεγάλη οικογένεια!

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης έστειλαν Φορτούνης, Τοροσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βούκοβιτς, Σα και Κούτρης παραλαμβάνοντας τις κάρτες Μέλους και Φιλάθλων του Ολυμπιακού.