Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκινάει την αντεπίθεση του

Ξεκινάει την αντεπίθεση του
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 11:51

Ο πρώτος και μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της αποχής των διαιτητών αλλά και των εορτών των Χριστουγέννων επιστρέφουν σε ρυθμούς Σούπερ Λιγκ και την Κυριακή (13/01) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν το διπλό προκειμένου να ξεκινήσουν τη δική τους αντεπίθεση στο πρωτάθλημα. Παράλληλα θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή, ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν ακόμα περισσότερη πίεση στον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι το ματς με τον Λεβαδειακό δεν θα είναι εύκολο και για αυτό έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να μπουν με το... μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό προκειμένου να πάρουν ένα ακόμα τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)

Η Σχολή του Ολυμπιακού στην Λιβαδειά επιφύλαξε θερμή υποδοχή στην αποστολή της πρώτης ομάδας, την οποία επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες με τους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μέγιστη προσοχή απ’ όλους!

Μέγιστη προσοχή απ’ όλους!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας στη Λιβαδειά, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για την πρώτη νίκη για το 2019.