Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραδίδει… μαθήματα ο Ομάρ

Παραδίδει… μαθήματα ο Ομάρ
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 22:20

Η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη του Ελαμπντελαουί με τον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ έκανε ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι στη Λιβαδειά. Πολλά χιλιόμετρα, συνεχόμενα ανεβάσματα, ενεργή συμμετοχή και στο επιθετικό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων».

Κάνοντας ένα ακόμα εξαιρετικό ματς με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν. Βέβαια, εδώ πρέπει να σημειώσουμε κάτι ακόμα. Είχε άριστη συνεργασία με τον Χριστοδουλόπουλο που ήταν μπροστά του, αλλά και με τον Φορτούνη που δεν έχει σταθερό σημείο, καθώς ο αρχηγός κινείται διαρκώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και «μοιράζει» σωστά την μπάλα.

Το θέμα είναι πώς ο Ομάρ πραγματοποίησε μια ακόμα «γεμάτη» εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα και έδειξε πώς αποτελεί παίκτη «κλειδί» για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης

«Οι καλύτεροι του ΠΛΑΝΗΤΗ…» (vid)

«Οι καλύτεροι του ΠΛΑΝΗΤΗ…» (vid)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για τους ΓΑΥΡΟΥΣ, που δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα στην Λιβαδειά, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

«Ευχαριστούμε για τη στήριξη» (pic)

«Ευχαριστούμε για τη στήριξη» (pic)

Ο Αχμέντ Χασάν έστειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε στη Λιβαδειά, στηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς!